Nieuws


Geplaatst op: 18/12/2015

Demodagen bij Pals Print & Screen

De wereld van textielveredeling veranderd. Mogelijkheden worden onbeperkt, steeds meer consumenten en bedrijven gaan voor full colour artworks of logo’s en de leveranciers van promotionele producten zoals bedrukte t-shirts verkopen steeds meer gepersonaliseerde items via een goedlopende webshop. Als aanvulling op de textielzeefdruk, transfers en borduren groeit het aandeel van het direct printen op t-shirts, sweaters en andere kledingstukken razendsnel! Deze techniek is echter voor velen nog nieuw en onbekend en daarom organiseren wij demodagen op het gebied van textielveredeling.


Lees verder
Geplaatst op: 18/12/2015

Barudan-uitbreiding bij Van den IJssel Bedrijfskleding!

Onlangs installeerde Pals Print & Screen de tweede Barudan borduurmachine bij Van den IJssel Bedrijfskleding uit IJsselstein. Daarom laten we directeur Berry van den IJssel aan het woord: "Ongeveer twee jaar geleden kregen wij het idee om borduurwerk niet meer te gaan uitbesteden maar om dit zelf te gaan doen. Voor ons stond voorop dat het eindproduct dat wij willen leveren maximaal moet aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten.


Lees verder
Geplaatst op: 18/12/2015

Sneak preview… De MHM Synchroprint 5000!

Na jaren van trouwe dienst door de MHM Synchroprint 4000 is het tijd voor een nieuwe machine, en wel de MHM Synchroprint 5000! Daarmee zorgt MHM voor een volledig geactualiseerd machineprogramma welke voldoet aan de wensen van de klant anno 2016…


Lees verder
Geplaatst op: 18/12/2015

Vooruitblik op FESPA Digital Amsterdam!

Van dinsdag 8 t/m vrijdag 11 maart 2016 vindt de FESPA Digital plaats en wel in de RAI Amsterdam. Daarom blikken we alvast vooruit op deze beurs! Op de FESPA Digital worden de nieuwste digitale printers en applicaties gepresenteerd op het gebied van o.a. large format printing, rollenprinters, plotsystemen maar natuurlijk ook op het gebied van digitale textielprinters.


Lees verder
vorige 11 12 13 14 15 16 17 volgende  

ONZE MERKEN

 

CONTACT