Nieuws


Geplaatst op: 11/08/2015

Save the date; 2 & 3 september De Leveranciersdagen!

Op woensdag 2 en donderdag 3 september aanstaande vinden De Leveranciersdagen plaats in Jaarbeurs Utrecht! Pals Print & Screen is deelnemer van deze beurs en presenteert een belangrijk deel van haar machineprogramma, zoals o.a. de Brother GT-3 series digitale textielprinter met randapparatuur en de revolutionaire transferpersen van Drucktech met membraanplaat.


Lees verder
Geplaatst op: 11/08/2015

Nieuw dealerschap; CST

Sindskort is Pals Print & Screen geautoriseerd dealer voor de Benelux van CST. Met de Computer-to-Screen machines van CST is ons pakket aan prepress machines in de zeefdrukrichting compleet gemaakt. Dit betekend dat wij een volledig geautomatiseerde in-line zeefbehandeling kunnen aanbieden waarin de pre- en afterpress machines van CST en Zentner zijn geïntegreerd in één productielijn.


Lees verder
Geplaatst op: 11/08/2015

Pals Print & Screen Roadshow

Pals Print & Screen beschikt sinds enige tijd over haar eigen bestelwagen, waarmee het transport van o.a. digitale printers, transferpersen en borduurmachines in eigen beheer wordt gedaan. Dit betekend dat wij minder afhankelijk zijn van externe transporteurs en extreem snel kunnen leveren aan onze klanten.


Lees verder
Geplaatst op: 11/08/2015

Demak for Nepal

Demak, het merk wat wij voeren op het gebied van doming machines en chemicaliën, heeft alle opbrengsten van de Fespa gedoneerd aan MSF Medicins Sans Frontieres / Medici Senza Frontiere. Deze donatie komt ten goede aan humanitaire hulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Nepal!


Lees verder
vorige 11 12 13 14 15 16 17 volgende  

ONZE MERKEN

 

CONTACT