Nieuws


Geplaatst op: 11/08/2015

Website aangevuld en geactualiseerd!

Pals Print & Screen heeft onlangs haar website aangevuld met nieuwe producten en geactualiseerd! Uit de voorgaande nieuwsbrieven heeft u kunnen opmaken dat er een aantal merken aan ons merkenprogramma zijn toegevoegd. Ook zijn er van bepaalde bestaande merken nieuwe modellen in het machineprogramma welke nu ook zijn toegevoegd aan onze website!


Lees verder
Geplaatst op: 08/05/2015

FESPA 2015

Nog maar een week en dan vindt Europa’s grootste vakbeurs, de FESPA, plaats van 18 t/m 22 mei 2015 in de Koelnmesse te Keulen, Duitsland. Vele merken van Pals Print & Screen zijn daar prominent aanwezig om noviteiten te presenteren op het gebied van zeefdruk, transfer en digitaal printen!


Lees verder
Geplaatst op: 14/04/2015

Nieuw dealerschap in de zeefdrukrichting; Zentner

Sindskort is Pals Print & Screen exclusief dealer voor de Benelux van Zentner. Daarmee vullen wij het zeefdrukpakket aan met pre- en afterpress machines. Zentner is een Duitse firma die al vanaf het eerste moment automatische zeefwasinstallaties ontwikkeld en produceert. Daarnaast produceren zij tegenwoordig ook coating machines en ontwikkelmachines door de overname van Printool Swiss AG per 1 januari 2015.


Lees verder
Geplaatst op: 14/04/2015

Pals Print & Screen kijkt terug op een mooie en succesvolle Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign die recentelijk heeft plaatsgevonden in Gorinchem was zeer succesvol voor Pals Print & Screen! Ondanks de ietwat lagere bezoekersaantallen dan voorgaande jaren was onze stand veel drukker bezocht dan anders! Dit zal te maken hebben met de merken die wij voeren en de brede ervaring die wij daarin hebben opgebouwd. De merken die wij voeren staan namelijk bekend als de betere merken en onze service bij installatie maar ook achteraf is van hoog niveau!


Lees verder
vorige 11 12 13 14 15 16 17 volgende  

ONZE MERKEN

 

CONTACT