Nieuws


Geplaatst op: 11/08/2015

Ruil uw borduursoftware in voor Wilcom!

Wilcom, de ontwikkelaar van borduursoftware, maakt het voor iedereen mogelijk om van hun vooruitlopende borduursoftware gebruik te maken. Iedere gebruiker van een ander merk borduursoftware kan namelijk zijn/haar software inruilen op borduursoftware van Wilcom tegen zeer aantrekkelijke prijzen!


Lees verder
Geplaatst op: 11/08/2015

Website aangevuld en geactualiseerd!

Pals Print & Screen heeft onlangs haar website aangevuld met nieuwe producten en geactualiseerd! Uit de voorgaande nieuwsbrieven heeft u kunnen opmaken dat er een aantal merken aan ons merkenprogramma zijn toegevoegd. Ook zijn er van bepaalde bestaande merken nieuwe modellen in het machineprogramma welke nu ook zijn toegevoegd aan onze website!


Lees verder
Geplaatst op: 08/05/2015

FESPA 2015

Nog maar een week en dan vindt Europa’s grootste vakbeurs, de FESPA, plaats van 18 t/m 22 mei 2015 in de Koelnmesse te Keulen, Duitsland. Vele merken van Pals Print & Screen zijn daar prominent aanwezig om noviteiten te presenteren op het gebied van zeefdruk, transfer en digitaal printen!


Lees verder
Geplaatst op: 14/04/2015

Nieuw dealerschap in de zeefdrukrichting; Zentner

Sindskort is Pals Print & Screen exclusief dealer voor de Benelux van Zentner. Daarmee vullen wij het zeefdrukpakket aan met pre- en afterpress machines. Zentner is een Duitse firma die al vanaf het eerste moment automatische zeefwasinstallaties ontwikkeld en produceert. Daarnaast produceren zij tegenwoordig ook coating machines en ontwikkelmachines door de overname van Printool Swiss AG per 1 januari 2015.


Lees verder
vorige 11 12 13 14 15 16 17 volgende  

ONZE MERKEN

 

CONTACT