Nieuws


Geplaatst op: 14/04/2015

Pals Print & Screen kijkt terug op een mooie en succesvolle Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign die recentelijk heeft plaatsgevonden in Gorinchem was zeer succesvol voor Pals Print & Screen! Ondanks de ietwat lagere bezoekersaantallen dan voorgaande jaren was onze stand veel drukker bezocht dan anders! Dit zal te maken hebben met de merken die wij voeren en de brede ervaring die wij daarin hebben opgebouwd. De merken die wij voeren staan namelijk bekend als de betere merken en onze service bij installatie maar ook achteraf is van hoog niveau!


Lees verder
Geplaatst op: 14/04/2015

1.000ste Brother GT-3 machine geïnstalleerd!

De 1.000ste verkochte Brother GT-3 machine van Europa is onlangs geïnstalleerd, en dit geweldige resultaat is behaald in slechts 2,5 jaar tijd! Nummer 1.000 van Europa is geïnstalleerd in Spanje bij de firma ‘’MARKAMANIA’’ uit Barcelona en deze klant heeft de keuze laten vallen op twee Brother GT-381 machines.


Lees verder
Geplaatst op: 14/04/2015

Mei beurzenmaand; Texprocess en FESPA vakbeurzen

De maand mei wordt dit jaar de maand van de beurzen! Er vinden namelijk twee grote beurzen plaats in Duitsland, waar wij als dealer vertegenwoordigd zijn in de stands van onze leveranciers. Van 4 t/m 7 mei vindt de Texprocess beurs plaats in Frankfurt. Van 18 t/m 22 mei vindt de FESPA beurs plaats in Keulen.


Lees verder
Geplaatst op: 14/04/2015

Eerste Aeoon verkocht!

Pals Print & Screen heeft onlangs de eerste Aeoon digitale textielprinter in de Benelux verkocht bij Textieldrukkerij Brezo uit Kampen, Nederland! Bij Brezo is de keuze op de Aeoon gevallen door de combinatie van hoge resoluties, perfecte kleurbriljantie, een enorme output en door de eenvoudige bediening.


Lees verder
vorige 11 12 13 14 15 16 17 volgende  

ONZE MERKEN

 

CONTACT