Nieuw; de MHM Synchroprint 5000…

donderdag 25 februari 2016

Onlangs heeft MHM haar nieuwste machine gepresenteerd op de ISS Long Beach en op de TV TecStyle Visions Stuttgart, namelijk de MHM Synchroprint 5000! Deze machine is de opvolger van de MHM SP4000 die al sinds jaar en dag bekend staat als de Rolls Royce onder de textieldrukautomaten door de eenvoudige en razendsnelle instelmogelijkheden, en waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat om instellingen voor repeat orders op te slaan zodat deze voor een volgende keer direct kunnen worden ingezet!

 

De compleet nieuwe MHM SP5000 is voorzien van de laatste elektronica zoals o.a. het aansturen van de machine via de meegeleverde Samsung tablet, maar ook een display op ieder drukstation om nog eenvoudiger in te stellen!


   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de nieuwe MHM Synchroprint 5000 is het machineprogramma van MHM volledig up-to-date en anno 2016. Hierdoor staat MHM als geen ander voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid!

 

Neem voor meer informatie over de MHM Synchroprint 5000 contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)13 577 37 67 of via info@palsprint.com!


Terug naar het overzicht
 

ONZE MERKEN

 

CONTACT