Serviceteam Pals Print & Screen uitgebreid!

donderdag 25 februari 2016

Pals Print & Screen heeft onlangs haar serviceteam uitgebreid met een Service Manager en een Product Manager Digitaal, te weten met Jason van Hek en Joost Janssen. Hiermee willen we de service en support naar onze klanten naar een nog hoger niveau tillen om onze klanten nog beter en sneller van dienst te zijn bij vragen, storingen en nieuwe installaties.

 

Jason van Hek, onze nieuwe Technical Service Manager, heeft jarenlang het serviceteam aangestuurd van een groot bedrijf op het gebied van personalisatie. Hierdoor heeft hij een zeer uitgebreide technische kennis van o.a. digitale printtechnieken, droogtunnels en andere apparatuur in ons vakgebied.

 

Joost Janssen, onze Product Manager Digitaal, heeft jarenlange kennis van de toepassing op het gebied van o.a. de digitale printtechniek. Hierdoor versterkt hij de support naar onze klanten op het moment dat er vragen zijn over instellingen in zowel machines als software, alsook over de textielfolies die wij onlangs in ons assortiment hebben opgenomen!

 

Neem voor meer informatie over ons serviceteam contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)13 577 37 67 of via info@palsprint.com! 

 


Terug naar het overzicht
 

ONZE MERKEN

 

CONTACT