Na een periode van ca. 10 jaar was Van den IJssel Bedrijfskleding uit IJsselstein dan toch echt uit haar jasje gegroeid. Een verhuizing naar een groter pand kon daarom niet meer op zich laten wachten. Eigenaren Marian en Berry van den IJssel vonden een nieuwe plek aan de Middenweg 12 in IJsselstein om vanuit daar de toekomst van Van den IJssel Bedrijfskleding verder uit te bouwen!

Op donderdag 19 september jl. vond dan ook de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand plaats. Wij als leverancier van de borduurmachines en transferpersen waren daarbij uitgenodigd om dit heugelijke feit met hen te vieren.

Wij als leverancier van de machines zijn in 2014 met Van den IJssel Bedrijfskleding begonnen met het leveren van een 6-kops Barudan borduurmachine en Wilcom borduursoftware, en inmiddels bestaat het machinepark uit meerdere Barudan borduurmachines en Drucktech transferpersen. Wij zijn dan ook erg trots op het team van Van den IJssel Bedrijfskleding en hopen onze samenwerking nog vele jaren te mogen continueren. Wij wensen het hele Van den IJssel team heel veel succes en vooral veel werkplezier toe in het nieuwe bedrijfspand!