Pals Print & Screen is met onmiddellijke ingang toegetreden tot het dealer netwerk van Mimaki, en mag zich daarmee Mimaki Authorised Partner noemen. Dit betekend dat wij rechtstreeks in verbinding staan met Mimaki Europe en de sales en after sales mogen verrichten van de diverse printers en plotters binnen het productengamma van Mimaki.

Mimaki is al sinds 1983 actief in de wereld van plotters en inkjet printers en investeert sindsdien fors in R&D, en levert enorme inspanningen om innovatieve technologieën en baanbrekende nieuwe producten te creëren. Mimaki is een Japanse onderneming en staat erom bekend dat ze geavanceerde, betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten produceert. Dit levert een volledig geïntegreerde workflowoplossing op, die hardware, software en verbruiksartikelen omvat.

Door de toevoeging van Mimaki aan het merkenpakket van Pals Print & Screen zijn wij in staat om nog breder in te zetten op het leveren van machines voor personalisatie en veredeling van diverse producten in verschillende marktsegmenten. Dit houdt in dat wij vanaf nu ook high-end printers kunnen leveren om onder andere relatiegeschenken te printen, om flex- en flock folies te printen en/of te plotten, maar ook onze intrede maken in de sublimatie markt.

Voor meer informatie over Mimaki kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)13 577 37 67.