DTG printer

Met een DTG printer print u direct afbeeldingen in full-color op kleding en textiel. Of het nu licht, gekleurd of zelfs donkergekleurd textiel is, top resultaten gegarandeerd en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Onze DTG printer print in full-color en is naast een CMYK printkop voorzien van een witte printkop waardoor u ook op gekleurd of zelfs donkergekleurd textiel rechtstreeks kunt printen. Deze printer gebruikt in dat geval wit als onderlaag en daaroverheen worden de CMYK kleuren perfect en met hoge snelheid geprint.

Of u nu op een t-shirt, trui, vest of op een ander soort textiel wil printen met een textielprinter wordt het “bedrukken” van textiel pas echt een feest. Deze printer is inzetbaar voor elke oplage zodat u tegen geringe kosten kleding en textiel kan printen. Daarnaast print u met deze printer met gemak over naden, zakken, ritsen en andere verdikkingen.

Een Direct To Garment printer van Pals Print & Screen maakt gebruik van inkten op waterbasis en zijn daardoor milieuvriendelijk. Het is dus een verantwoorde keuze en duurzame oplossing om rechtstreeks op textiel te printen. 

Met de speciale software van Brother haalt u het meest optimale resultaat uit uw DTG printer. De DTG printers van Brother zijn volledig door Brother ontwikkeld, geproduceerd en voorzien van eigen printkoppen, hardware en software. Pals Print & Screen levert ook uw dtg consumables direct uit voorraad!

DTG printers