Textielprinters

Als u direct op kleding en textiel wil printen dus zonder tussenkomst van andere machines en u zoekt een leverancier van textielprinters dan bent u bij Pals Print & Screen aan het juiste adres.

Met een textielprinter print u rechtstreeks op kleding en textiel, dus zonder tussenkomst van transfers etc. U kunt printen op alle kleuren kleding en textiel of het nu licht, gekleurd of zelfs donkergekleurd textiel is. De textielprinters die Pals Print & Screen levert printen in full-color en beschikt naast de gebruikelijke CMYK printkop ook over een witte printkop. Doordat de textielprinter wit kan printen wordt het mogelijk om op alle kleuren textiel te printen. De textielprinter print dan wit als ondergrond en print full-color daaroverheen. Of u nu op licht, gekleurd of op donkergekleurd textiel print, de resultaten zijn altijd top. 

Met een textielprinter kunt u aan uw klanten ongeacht de oplage tegen geringe kosten textiel printen U kunt niet alleen op textiel en op kleding printen maar ook op allerlei andere objecten in de meest uiteenlopende vormen en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld heel handig producten personaliseren voor uw klanten.

De textielprinters van Pals Print & Screen maken gebruik van duurzame inkten op waterbasis en zijn daardoor milieuvriendelijk. Met de speciale software van Brother haalt u de beste resultaten uit uw printer. De textielprinters  zijn volledig door Brother ontwikkeld, geproduceerd en voorzien van eigen printkoppen, hardware en software.

Textielprinters
Consumables Brother GT-3 Series
Textielprinter accessoires
Consumables textielprinters

DIGITALE TEXTIELPRINTERS

BROTHER GT-3 SERIES
De Brother GT-3 series is de ideale machine voor kleine opdrachten welke full colour bedrukt moeten worden.
Lees meer
BROTHER GTX
Brother DTG heeft haar volgende generatie digitale textielprinters gelanceerd met de GTX printer.
Lees meer
AEOON KYO COMPACT SERIES
Gloednieuw in het machineprogramma van Aeoon Technologies zijn de Aeoon Kyo Compact Series textielprinters.
Lees meer
AEOON KYO SERIES
Aeoon Kyo series Helemaal nieuw in ons machineprogramma is Aeoon.
Lees meer