Pals Print & Screen

Wij zijn dé specialist op het gebied van textielveredeling

Pals Print & Screen is een écht familiebedrijf. Wat ooit begonnen is als leverancier van zeefdrukmachines en –materialen, is nu gespecialiseerd in machines ten behoeve van textielveredeling in de breedste zin van het woord. U kunt bij Pals Print & Screen terecht voor nieuwe machines van de welbekende kwaliteitsmerken, maar ook voor occasion machines, accessoires, oplossingen in procesoptimalisatie, onderhoud, reparatie en financieringsmogelijkheden. Kenmerkend voor ons als familiebedrijf is onze persoonlijke aandacht voor klanten, een advies op maat en een uitstekende service, steeds met de Brabantse hartelijkheid centraal.

Een stukje geschiedenis en heden
Pals Print & Screen heeft in het verleden haar sporen verdiend als leverancier van zeefdrukmachines en -materialen, dat toen al gerund werd door de huidige eigenaar Anton Pals. Met een neusje voor kwalitatief hoogstaande merken heeft hij machines en materialen geleverd voor zowel industriële zeefdruk, grafische zeefdruk als textielzeefdruk.

Later is de focus enkel op machines gelegd en is Pals Print & Screen zich meer gaan richten op het leveren van apparatuur voor de textielveredeling. Dit houdt in dat het productengamma is uitgebreid met onder andere transferpersen, borduurmachines en in een nog later stadium digitale textielprinters.

Door de toevoegingen en veranderingen van technieken én mogelijkheden is er een verscheidenheid aan orders ontstaan in de wereld van textielveredeling. Hierdoor heeft Pals Print & Screen haar specialisatie nog verder uitgebreid en leveren wij naast machines ook oplossingen om diverse processen in de orderverwerking te optimaliseren.

Familiebedrijf
Anton Pals runt nog altijd het bedrijf met een team aan gemotiveerde en vakbekwame mensen, waaronder zijn zoon Bas en dochter Resi. Door de familiaire sferen en ieder zijn eigen specialisatie opereert Pals Print & Screen met korte lijnen vanuit het in de Benelux centraal gelegen Goirle, voorzien van een uitgebreide showroom, magazijn en werkplaats. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar en kunnen wij snel leveren en opereren bij installaties, servicewerkzaamheden en storingen.

Alles onder één dak
Bij Pals Print & Screen staan uw wensen en behoeften centraal. Graag bieden wij u daarom graag een persoonlijk pakket en een advies op maat met betrekking tot uw productiebehoeften. Wij zien u graag terug in onze vestiging of bij u op locatie om waar te maken dat wij uw ideale partner zijn op het gebied van machines en toebehoren voor de textielveredeling.

Vestiging
Pals Print & Screen B.V.
Tijvoortsebaan 8P
5051 HJ Goirle
T +31 (0)13 577 37 67
F +31 (0)13 577 37 68
E info@palsprint.com

Volg ons ook op:

OFFERTE AANVRAGEN:

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Bel mij terug:

Vul uw gegevens in en druk op de knop.

PALS Print & Screen, uw totaalleverancier voor:
  • Zeefdruk
  • Textieldruk
  • Transfer
  • Flock
  • Flex- en flockfolies
  • Borduren
  • Doming
  • Digitaal
  • Sign
  • Occasions
Bekijk de brochure

Bent u op zoek naar een bepaald product of een betrouwbaar advies,
breng dan ook een bezoek aan onderstaande websites.