Kledingprinter

Met een kledingprinter print u direct op kleding en textiel, dus zonder tussenkomst van andere machines. Het ontwerp of afbeelding wordt rechtstreeks op het textiel geprint. U kunt printen op alle kleuren kleding en textiel of het nu licht, gekleurd of zelfs donkergekleurd textiel is, top resultaten gegarandeerd.

De Brother GTX kledingprinter beschikt naast de CMYK printkop ook over een witte printkop. Dus wit printen in combinatie met full-color zorgt voor extreem veel flexibiliteit. Met een kledingprinter kunt u aan uw klanten, ongeacht de oplage, tegen geringe kosten kleding printen.

Pals Print & Screen levert o.a. de Brother GTX kledingprinter (DTG printer) met een maximaal printformaat van ca 40 x 53cm. Met deze kledingprinter print u met gemak over naden, zakken, ritsen en andere verdikkingen

De Brother GTX kledingprinter van Pals Print & Screen maakt gebruik van inkten op waterbasis en zijn daardoor milieuvriendelijk. Met de speciale software van Brother haalt u het maximale uit uw kledingprinter. De kledingprinters van Brother zijn volledig door Brother ontwikkeld, geproduceerd en voorzien van eigen printkoppen, hardware en software.

Kledingprinters
Consumables Brother GT-3 Series
Kledingprinter accessoires
Consumables kledingprinters

DIGITALE TEXTIELPRINTERS

BROTHER GT-3 SERIES
De Brother GT-3 series is de ideale machine voor kleine opdrachten welke full colour bedrukt moeten worden.
Lees meer
BROTHER GTX
Brother DTG heeft haar volgende generatie digitale textielprinters gelanceerd met de GTX printer.
Lees meer
AEOON KYO COMPACT SERIES
Gloednieuw in het machineprogramma van Aeoon Technologies zijn de Aeoon Kyo Compact Series textielprinters.
Lees meer
AEOON KYO SERIES
Aeoon Kyo series Helemaal nieuw in ons machineprogramma is Aeoon.
Lees meer