DTG printers

Met onze dtg printers kunt u snel en eenvoudig full colour afbeeldingen rechtstreeks op alle kleuren kleding en textiel printen. Onze direct to garment printers printen niet alleen in de hoogst mogelijke snelheid maar ook de hoogst mogelijke resolutie in full-color op textiel. Hierdoor zijn deze printers geschikt voor het printen op vele soorten en kleuren textiel. Bijvoorbeeld licht, gekleurd maar ook donkergekleid textiel is mogelijk. Met onze DTG printers verwerkt u kleine of grote opdrachten probleemloos en print u ook nog eens altijd tegen geringe kosten.

Duurzame printers

De DTG printers van Pals Print & Screen maken gebruik van inkten op waterbasis en zijn daardoor milieuvriendelijk. Met een digitale textielprinter werkt u dus niet alleen schoon maar ook nog eens duurzaam! De printers die wij leveren zijn ook uit de breiden met diverse accessoires zodat u uw productiesnelheid kunt verhogen zonder in te boeten op kwaliteit.

Met de speciale software van Brother haalt u het maximale uit uw textielprinters. De printers die Pals Print & Screen levert zijn volledig door Brother ontwikkeld, geproduceerd en voorzien van eigen printkoppen, hardware en software. Daarnaast kunt u bij Pals uw dtg consumables direct uit voorraad bestellen!

Klik hier voor meer informatie over onze Brother dtg printers en de Brother GTX consumeables.

Interesse in een DTG printer?

Bij interesse of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Pals Print & Screen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons offerteformulier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.