DTG printers

Met onze dtg printers kunt u snel en eenvoudig full colour afbeeldingen rechtstreeks op alle kleuren kleding en textiel printen. Onze direct to garment printers printen in de hoogst mogelijke snelheid en resolutie in full-color op textiel. De dtg (Direct to Garment) printers zijn geschikt voor het printen op vele soorten en kleuren textiel, of het nu licht, gekleurd of zelfs donkergekleurd textiel is, de resultaten zijn altijd top. Met onze dtg printers verwerkt u kleine of grote opdrachten probleemloos en u print altijd tegen geringe kosten.

De DTG printers van Pals Print & Screen maken gebruik van inkten op waterbasis en zijn daardoor milieuvriendelijk. Met een digitale textielprinter werkt u schoon en duurzaam! De DTG printers die wij leveren zijn daarnaast uit de breiden met diverse accessoires zodat u uw productiesnelheid kunt verhogen zonder in te boeten op kwaliteit.

Met de speciale software van Brother haalt u het maximale uit uw DTG printers. De DTG printers die Pals Print & Screen levert zijn volledig door Brother ontwikkeld, geproduceerd en voorzien van eigen printkoppen, hardware en software. Daarnaast kunt u bij Pals uw dtg consumables direct uit voorraad bestellen!

Klik hier voor meer informatie over onze Brother dtg printers en de Brother GTX consumeables.

DTG printers
Consumables Brother GT-3 Series
DTG printer accessoires
Consumables Brother GTX

DIGITALE TEXTIELPRINTERS

BROTHER GT-3 SERIES
De Brother GT-3 series is de ideale machine voor kleine opdrachten welke full colour bedrukt moeten worden.
Lees meer
BROTHER GTX
Brother DTG heeft haar volgende generatie digitale textielprinters gelanceerd met de GTX printer.
Lees meer
AEOON KYO COMPACT SERIES
Gloednieuw in het machineprogramma van Aeoon Technologies zijn de Aeoon Kyo Compact Series textielprinters.
Lees meer
AEOON KYO SERIES
Aeoon Kyo series Helemaal nieuw in ons machineprogramma is Aeoon.
Lees meer