BINNENKORT… DE MHM IQ-DIGITAL!

dinsdag 20 december 2016

Gedurende de SGIA beurs in Las Vegas dit jaar heeft MHM de iQ-Digital gepresenteerd… de werkelijke game changer op DTG gebied! Deze machine maakt hoge producties mogelijk met combinaties van zeefdruk en DTG, maar ook met flock en/of foliedruk!

 

Doordat de underbase in wit of discharge in zeefdruk kan worden voorgedrukt, is pre-treatment geen vereiste meer. Daarnaast zijn de kosten van een zeefdrukinkt minimaal t.o.v. de inkten bij DTG. Op deze underbase worden de kleuren erop geprint met Ricoh printkoppen en wel direct in de volledige breedte van de pallet, aan beide zijden van de machine, ofwel twee shirts in slechts één high-speed pass! Daarnaast is het mogelijk om lijnkleuren te drukken in het design met de zeefdrukstations. Hierdoor is het mogelijk om speciale effecten in hoog tempo te combineren.

 

De machine wordt nu al gezien als dé ontwikkeling op het gebied van digitaal printen in hoog productietempo. Pre-orders starten in januari 2017 en de machine wordt ook gepresenteerd op de Fespa 2017 in Hamburg! Daarnaast organiseert MHM medio maart ook een eerste meet & great met deze machine voor vaste MHM klanten in Oostenrijk.

 

Stuur voor meer informatie over de MHM iQ-Digital een mail naar info@palsprint.com


Terug naar het overzicht
 

ONZE MERKEN

 

CONTACT