TESOMA DRYLIGHT

TEXTIELDROOGTUNNEL

De Tesoma DryLight is de absolute maatstaf in de wereld van textieldroogtunnels. Met zijn minimale warmtesegment van 2x 2 meter is deze droogtunnel bij uitstek de beste droogtunnel voor het drogen en fixeren van uw bedrukte textiel.

De Tesoma DryLight droogtunnel is gemakkelijk te reinigen daar ieder warmtesegment afzonderlijk open kan worden gezet. Dit betekent dat u snel en eenvoudig de levensduur van uw droogtunnel verlengt. Uniek aan de Tesoma DryLight is de standaard bandregelaar, waarmee de transportband altijd de ideale positie inneemt en dus minder slijtage oploopt.

Optioneel kan er worden gekozen voor een sterkere warmluchtcirculatie, waardoor u de bandsnelheid van de droogtunnel kunt verhogen en de productiecapaciteit van uw textieldrukkerij kunt vergroten! De Tesoma DryLight is via elektriciteit of via gas verwarmbaar en is verkrijgbaar in verschillende soorten bandbreedten, maar kan ook worden uitgebreid met extra warmtesegmenten.

Demo inplannen

Volg ons ook op:

Offerte Tesoma DryLight

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties
PALS PRINT & SCREEN ‘’BEST SELLER 2017 TESOMA TEXTILE BUSINESS’’

Wij zijn op de TecStyle Visions beurs in Stuttgart uitgeroepen tot “Best Seller 2017 Tesoma Textile Business”, en daar zijn we best wel trots op!

Wij zijn al jarenlang business partner van Tesoma en door de wederzijdse loyaliteit en de hoogwaardige kwaliteit van de Tesoma droogtunnels hebben wij in 2017 goed weten te verkopen bij textiel zeefdrukkers, transferdrukkers en gebruikers van Brother DTG printers.