NIEUW
Schulze PRETREATmaker
LINE

Compleet nieuw binnen het pakket aan pre-treatment systemen bij Schulze is de PRETREATmaker LINE. Deze revolutionaire doorbraak op het gebied van voorbehandeling betreft een ovale volautomatische machine die voorzien is van zowel een pre-treatment station met 5 nozzles, een hittepers station en een droogunit met warmluchtcirculatie. Hierdoor kan één operator tot wel 300 shirts per uur voorbehandelen waardoor massaproductie mogelijk is met meerdere digitale textielprinters van Brother.

De Schulze PRETREATmaker LINE is verkrijgbaar in twee verschillende configuraties, namelijk de 7-4 welke voorzien is van 7 pallets, waarvan er 4 in de droogtunnel zitten gedurende het proces.

Daarnaast is er een 11-6 welke voorzien is van 11 pallets, waarvan er 6 in de droogtunnel zitten tijdens het proces. Daarnaast is de 11-6 voorzien van een extra hittepers station die het textiel voorperst voordat deze in de pre-treatment unit gaat. Het laatst genoemde model is daarmee ook direct de machine met de hoogste productie output.

De Schulze PRETREATmaker LINE is voorzien van een touchscreen bedieningspaneel, waarop u zeer eenvoudig de juiste settings kunt instellen en/of veranderen.

Demo inplannen

Volg ons ook op:

Offerte Schulze PRETREATmaker LINE

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties
Schulze PRETREATmaker LINE:
  • Ovale volautomatische machine
  • Pre-treatment station met 5 nozzles
  • Een hittepers station en een droogunit met warmluchtcirculatie
  • Kan tot wel 300 shirts per uur voorbehandelen
Bekijk de brochure