NIEUW! SMAKE JUMP EPS

INSPANNEN INGENIEUS EENVOUDIG!

Een klein maar essentieel onderdeel in het productieproces is een foutloos, nauwkeurig en snel inspanproces. Met de Smake Jump EPS heeft u een hulpmiddel voor het inspannen van uw te borduren textiel in handen wat u enorme tijds- en kostenbesparingen oplevert in uw productie. De gepatenteerde Smake Jump EPS is ontworpen voor eenvoud, snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Al vele jaren hebben operators geprobeerd om blindelings het textiel omslachtig en langzaam in te spannen en te voorzien van borduurvlies in de borduurframes. Frequente correcties verspillen veel tijd en in het ergste geval misborduringen en dus dure fouten. Smake Jump EPS helpt je om het textiel juist in te spannen o.b.v. de grootte van het motief wat geborduurd wordt.

Met de voorgeprogrammeerde touchscreen tablet kunt u aangeven hoe groot de borduring is, welke vervolgens met de beamer exact in het midden van uw Mighty Hoop borduurframe wordt geprojecteerd. De Smake Jump EPS maakt het dus ook mogelijk voor ongetraind personeel om het textiel in te spannen.

U kunt het Smake Jump EPS positioneersysteem combineren met de Smake Value Production Workflow. Geïntegreerd in de Smake VPW biedt het u en uw medewerkers maximale hulp voor een soepel en foutloos productieproces.

Het Smake Jump EPS positioneersysteem is leverbaar voor nagenoeg alle merken borduurmachines en is enkel inzetbaar i.c.m. Mighty Hoop borduurframes (niet inclusief bij aankoop Smake Jump EPS). De Mighty Hoop borduurframes zijn ook onderdeel van ons productengamma en dus via ons verkrijgbaar.

Demo inplannen

Volg ons ook op:

Offerte Smake Jump EPS

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties
SMAKE JUMP EPS:
  • Voor een foutloos, nauwkeurig en snel inspanproces

  • Enorme tijds- en kostenbesparingen

  • Met voorgeprogrammeerde touchscreen tablet

  • Leverbaar voor nagenoeg alle merken borduurmachines

Bekijk de brochure