MHM IQ-OVAL / IQ-OVAL COMPACT

ÉÉN VAN DE SNELSTE OVALE TEXTIELDRUK-AUTOMATEN WERELDWIJD!

De MHM iQ-Oval / iQ-Oval Compact is met zijn unieke ‘’intelligent Drive System’’ (iDS) een van de snelste ovale textieldrukautomaten wereldwijd! Deze machine vertegenwoordigd een compleet nieuw level op het gebied van prestaties, pasnauwkeurigheid en betrouwbaarheid! Door zijn unieke iDS-aandrijving is het ook nog eens een van de veiligste machines op de textieldrukmarkt; er zijn geen veiligheidspoortjes nodig doordat de pallets individueel worden aangedreven. Dit geeft de operator een onbeperkte toegang tot de opleg- en afhaalruimte van de machine!

Een 100% precisie in pasnauwkeurigheid is voorzien in de MHM iQ-Oval / iQ-Oval Compact doordat ieder drukstation beschikt over een eigen pin, er zijn dus geen delen in deze machine die zorgen voor een mogelijke rek in de pasnauwkeurigheid!

De MHM iQ-Oval / iQ-Oval Compact beschikt over een M-Touch Pro sturing, hierdoor bedient u de machine via een ultramoderne tablet anno nu!

De MHM iQ-Oval / iQ-Oval Compact is beschikbaar van 10 tot maar liefst 60 pallets en bij keuze van een kleinere machine is de MHM iQ-Oval / iQ-Oval Compact in een later stadium nog modulair te vergroten met secties van 4 en/of 6 pallets. Door de bedieningsvriendelijke instelmogelijkheden is de machine zeer snel en eenvoudig in te stellen. Dit betekend dat u uw productie kunt upgraden naar een standaard op topniveau!

De MHM iQ-Oval / iQ-Oval Compact heeft een standaard drukformaat van 50 x 70 cm. Het drukformaat is optioneel te vergroten naar 70 x 100 cm of zelfs naar 80 x 110 cm net zoals bij de MHM Synchroprint 5000.

Demo inplannen

Volg ons ook op:

Offerte MHM iQ-Oval / iQ-Oval Compact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties