DigitalFactory v10

Maak met de toonaangevende DigitalFactory RIP-software optimaal gebruik van de kracht van de Brother GT-3 series en/of Brother GTX voor het rechtstreeks printen van textiel. Met DigitalFactory maximaliseert u de mogelijkheden door een allesomvattend geavanceerd kleurbeheer in een perfecte productie workflow omgeving. Een absolute musthave voor alle gebruikers van een Brother DTG printer!

Alle RIP-software versies van DigitalFactory Apparel Brother Edition bieden:
– Aangepaste printstuurprogramma’s en kleurprofielpakketten.
– Spectaculaire reproductie van kleuren, de high-fedelity kleurbeheer van CADlink biedt de meest levendige en realistische prints op witte, gekleurde en zwarte textielsoorten.
– Toonaangevend beheer van witte inkt en geautomatiseerde underbase functie. Correct gebruik van witte inkt is essentieel voor het printen van logo’s en/of afbeeldingen op zwarte of donkere textiel.
– Nauwkeurige inktniveauregelaars welke de mogelijkheid biedt om de juiste hoeveelheid inkt op iedere ondergrond te optimaliseren. Dit draagt ook bij aan de kostenbesparing en verhoogt de printkwaliteit.
– Ondersteuning voor CMYK- en RGB-bestanden zorgt voor het grootste aantal proceskleuren en daarmee realistische printkwaliteit van foto’s.

Demo inplannen

Volg ons ook op:

Offerte DigitalFactory v10

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties
DigitalFactory v10:
  • Aangepaste printstuurprogramma’s en kleurprofielpakketten
  • Spectaculaire reproductie van kleuren
  • Toonaangevend beheer van witte inkt en geautomatiseerde underbase functie
  • Nauwkeurige inktniveauregelaars
  • Ondersteuning voor CMYK- en RGB-bestanden
Bekijk de brochure