TESOMA COMPACT

CA. 5 METER LANGE DROOGTUNNEL

De Tesoma Compact is met zijn totale lengte van ca. 5 meter de ideale droogtunnel in uw textieldrukkerij, welke via elektriciteit of via gas verwarmbaar is. De Tesoma Compact is standaard uitgevoerd met warme luchtcirculatie bij zowel elektrische verwarming als gasverwarming.

Met deze droogtunnel kunt u het bedrukte textiel van een of twee textieldrukautomaten drogen en fixeren, maar ook van meerdere grote digitale textielprinters. De Tesoma Compact is standaard uitgevoerd met een touch screen sturing, waarmee de tunnel snel en eenvoudig te bedienen is. Optioneel kan er een koelbrug worden besteld, waardoor uw textiel gemakkelijker van de transportband af te halen is. De Tesoma Compact is verkrijgbaar in verschillende soorten bandbreedtes.

Demo inplannen

Volg ons ook op:

Offerte Tesoma Compact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties
PALS PRINT & SCREEN ‘’BEST SELLER 2017 TESOMA TEXTILE BUSINESS’’

Wij zijn op de TecStyle Visions beurs in Stuttgart uitgeroepen tot “Best Seller 2017 Tesoma Textile Business”, en daar zijn we best wel trots op!

Wij zijn al jarenlang business partner van Tesoma en door de wederzijdse loyaliteit en de hoogwaardige kwaliteit van de Tesoma droogtunnels hebben wij in 2017 goed weten te verkopen bij textiel zeefdrukkers, transferdrukkers en gebruikers van Brother DTG printers.