DEKKEN

DEKKEN is uw specialist in vouwoplossingen voor de textielindustrie! Met meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van textielvouwmachines staat DEKKEN bekend als gespecialiseerd bedrijf met de juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

De vouwmachines van DEKKEN bieden de perfecte oplossing voor het vouwen en stapelen van allerlei soorten kleding, zoals t-shirts, poloshirts, hemdjes, tops, broeken, etc. of het nou om korte of lange mouwen gaat.

Een hoog rendement zonder besparing op kwaliteit; voor de aanvoerband kan worden gekozen voor verschillende instellingen, ofwel automatisch, met een drukknop of continue draaien. De machines zijn ook voorzien van een kwaliteitsstopfunctie. Met deze functie maakt het kledingstuk een extra stop voor kwaliteitsverbetering voordat de eigenlijke vouwen worden gemaakt. Deze functie is zeer nuttig voor zeer lange en moeilijk te vouwen kledingstukken.

Voor het verpakken van één kledingstuk of stapels kleding kan optioneel ook een DEKKEN verpakkingsunit worden aangeschaft. Daar wordt de kleding in de kunststof zak gestopt welke ook direct wordt afgesloten. Zie hiervoor de video op deze pagina.

Demo inplannen

Volg ons ook op:

Offerte DEKKEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties
DEKKEN:
  • Uw specialist in vouwoplossingen voor de textielindustrie!
  • Meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van textielvouwmachines
  • De perfecte oplossing voor het vouwen en stapelen van allerlei soorten kleding
  • Een hoog rendement zonder besparing op kwaliteit
Bekijk de brochure