NIEUW! BROTHER GTX

SNELLER EN ONE-PASS FULL COLOUR PRINTEN OP TEXTIEL

Brother DTG heeft haar volgende generatie digitale textielprinters gelanceerd met de GTX printer. De Brother GTX is voorzien van industriële printkoppen, volledig ontwikkeld door Brother, en heeft met 1680 nozzles per printkop veel meer nozzles dan de voorgaande printkoppen. Dit resulteert in prints van 1200 x 1200 dpi in een enkele pas, en daarmee hoogwaardige prints op massa productiesnelheid.
Dit maakt de Brother GTX printer wel 2 tot 3 keer zo snel als de Brother GT-381!

Het nieuwe ontwerp van de Brother GTX voorziet de witte printkop achter de CMYK printkop, dus als de pallet eruit komt is het design volledig geprint. De printer driver kan met een specifieke tijd worden ingesteld tussen het printen van de onderbasis wit en de kleuren, om zodoende het printen van traditioneel moeilijke stoffen die meer inkt absorberen mogelijk te maken.

U zult ervaren dat de Brother GTX veel minder onderhoud nodig heeft door het compleet nieuwe witte inktcirculatiesysteem welke zorgt voor constante circulatie van de witte inkten. Daarnaast helpt het natte capping station om indroging van printkoppen tegen te gaan.

Met GraphixLab, de nieuwe gepatenteerde software welke gratis wordt meegeleverd bij de Brother GTX, kunt u uw artwork importeren, teksten toevoegen, roteren, vergroten/verkleinen, positioneren en artistieke effecten toepassen. Zowel GraphixLab als de GTX printer driver zijn beschikbaar voor PC en voor Mac besturingssystemen.

Optioneel is ook de RIP-software van DigitalFactory beschikbaar voor de Brother GTX printer, waarmee u zeer realistisch de kleuren van het ingevoerde artwork, design of logo kunt printen waardoor de mogelijkheden vrijwel oneindig zijn!

Een ander pluspunt aan de Brother GTX printer is dat deze grotere ontwerpen op een breed scala van substraten kan printen. Het maximale printformaat is een royale 40 x 53 cm (exact 40,64 x 53,34 cm), ofwel het grootste onder de Brother DTG machines. Net als bij eerdere modellen creëerde Brother de GTX printkoppen om een groot mogelijke afstand te hebben tussen printkoppen en het te printen substraat, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om te printen over naden, zakken, ritsen en andere uitdagende producten met een maximale dikte van 30mm. Naast t-shirts, poloshirts en sweaters kan de GTX gebruikt worden om een variëteit aan schoenen, tassen en omvangrijke kleding zoals bijvoorbeeld hoodies te printen.

Brother DTG heeft ook een nieuw inktsysteem geïntroduceerd met de GTX printer. Innobella Textile watergebaseerde pigment inkten hebben een groter kleurengamma, een zeer hoge wasechtheid (goedgekeurd door de AATCC) en zijn Oeko-Tex Passport gecertificeerd en CPSIA compatibel.

Zou u de Brother GTX printer met eigen ogen willen beleven? Schrijf dan vandaag nog in voor een demo via demodag.palstextielveredeling.nl.

Demo inplannen

Volg ons ook op:

Offerte Brother GTX

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Referenties
Brother GTX kenmerken:
  • 2 tot 3 keer zo snel als de Brother GT-381
  • Industriële printkoppen, volledig ontwikkeld door Brother
  • 1680 nozzles per printkop
  • Maximale printformaat is een royale 40 x 53 cm
Bekijk de brochure